Gratis e-book

Inspireren, informeren en versterken

Een e-book over zwangerschap, bevalling en kraamtijd, waarin ik jou centraal stel in jouw reis naar het moederschap, één van de belangrijkste periode in het leven van een vrouw. Deze periode is een life-changed event en veel vrouwen verlangen naar zorg die niet alleen medisch, maar vooral mensgericht is.

Mijn visie op zorg is er een waarin jij centraal staat, met jouw persoonlijke behoeften en wensen, waarbij ik streef naar (een) geboortezorg waarin jij gehoord, gezien en gerespecteerd wordt. Ik geloof in een zorgsysteem dat recht doet aan datgene waar het werkelijk om draait, namelijk het welzijn van mensen. Daarom richt ik mij met Vita Bella op jou als persoon.

Dit e-book is ontworpen om jou te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode in je leven. Ik hoop dat het je zal inspireren, informeren en versterken terwijl jij je voorbereidt op de komst van je kindje. 

 * ik beloof je niet te spammen