Visie

Uniek in de regio

1. Holistische benadering: Als echoscopist en doula hanteer ik een holistische benadering in de zorg voor jou tijdens de zwangerschap. Ik bied niet alleen medische kennis en expertise tijdens het maken van alle echo’s, maar besteed ook aandacht  aan emotionele, mentale en spirituele aspecten van het zwangerschapsproces.

2. Continuïteit van zorg: Door zowel echoscopie als doula-ondersteuning te bieden, kan ik ervoor zorgen dat je consistent en vertrouwd wordt begeleid gedurende je zwangerschap en bevalling. Dit kan bijdragen aan een gevoel van vertrouwen en rust bij jullie als stel.

3. Aanvullende informatie en educatie: Als echoscopist en doula heb ik uitgebreide kennis van zowel medische aspecten van de zwangerschap als van bevallingsprocessen en comforttechnieken. Ik kan daardoor aanvullende informatie en educatie bieden om je te ondersteunen in jouw keuzes en beslissingen.

Kortom; in mijn werk combineer ik verschillende vaardigheden om jou een zorgzame en persoonlijke benadering te bieden tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Ik geloof dat deze aanpak een waardevolle toevoeging kan zijn als je op zoek bent naar holistische zorg en begeleiding in deze bijzondere periode van jouw leven.