Pretecho’s

Voor het maken van een pretecho ben je bij echopraktijk Vita Bella in Nijmegen aan het juiste adres. Bekijk hieronder de mogelijkheden en maak direct een afspraak.  

Spreekuren zijn wisselend overdag, in de avond en op de zaterdag.

Uiteraard zijn, naast de partner en kinderen, ook familie en vrienden altijd welkom om mee te komen.

Quick-check

Kom gerust langs om even naar je kindje te kijken, het is laagdrempelig en geruststellend.

Mijn advies is om vanaf 6 weken zwangerschap langs te komen. Natuurlijk ben je eerder ook welkom, maar houd er rekening mee dat een kloppend hartje mogelijk nog niet goed zichtbaar is.

Tijdens deze echo geef ik geen uitspraken over het geslacht. Als je hier meer over wilt weten, kun je een 2D echo plannen waarbij ik extra tijd vrij maak om nauwkeurig te kijken of het een meisje of jongen zal zijn.

2D-echo

Tussen ongeveer 16-20 weken zwangerschap voel je je baby meestal nog niet bewegen. In deze periode kan het geruststellend zijn om een extra echo te plannen om naar je kindje te kijken.

Deze echo kan echter tot 35 weken worden uitgevoerd. Het is ook een leuke gelegenheid voor toekomstige familieleden om een kijkje te nemen.

Bij deze echo streven we ernaar om het kindje zo mooi mogelijk in beeld te brengen, inclusief het gezichtje, de wervelkolom en voetjes.

Indien gewenst kunnen we ook kijken naar het geslacht*; dit is mogelijk vanaf 14 weken.

*Voor een gender reveal zijn er ook producten te koop. Er is keuze uit kraskaarten, confetti- en poederkanonnen. Zie shop op de website voor meer informatie.

*De 2D echo is geen vervanging van de medische echo. Mocht er onverwachts toch iets gezien worden, neemt Vita Bella in overleg met jou contact op met jouw verloskundige.

Vroege 3D/4D-echo

Tussen 11-18 weken zwangerschap kun je een vroege 3D/4D echo laten maken. 

Bij een vroege 3/4D echo past het kindje nog helemaal in beeld. Dat is enorm mooi om te zien!

Indien gewenst kunnen we ook kijken naar het geslacht*; dit is mogelijk vanaf 14 weken.

*Voor een gender reveal zijn er ook producten te koop. Er is keuze uit kraskaarten, confetti- en poederkanonnen. Zie shop op de website voor meer informatie.

3D/4D-echo

“Hoe zou mijn baby er toch uitzien?”

Vanaf 26 weken zwangerschap ontwikkelt de baby al wat onderhuids lichaamsvet en begint echt op een baby te lijken.

Tussen 27-34 weken is het perfecte moment voor een latere 3/4D echo: de baby wordt wat voller, maar heeft nog genoeg ruimte en vruchtwater om zich heen. Als je placenta aan de voorkant zit, is het beste moment vóór 30 weken. Met de placenta aan de achterkant is tussen 30 en 33 weken ideaal; de baby heeft dan al een heerlijk ‘chubby’ uiterlijk.

Tijdens deze echo neem ik ruim de tijd om de baby mooi op de foto te zetten.

*Het komt wel eens voor dat de baby zich niet wil laten zien. In dit geval maken we kosteloos een nieuwe afspraak.

Baby's Journey Echopakket

Van de vroege weken van je zwangerschap tot aan de spannende momenten vlak voor de bevalling. Volg en geniet van de ontwikkeling van jouw baby bij een vaste echoscopist.

Wat kun je verwachten? Naast de 13- en 20 weken echo’s kun je zelf drie momenten kiezen voor het plannen van de pretecho’s.

Keuze uit:
– Quick Check
– 2D echo (en evt geslachtsbepaling)
– 3/4D echo vroeg
– 3/4D echo
– groeiecho
– liggingsecho

Heb je al een echo gehad bij Vita Bella en wil je Baby’s Journey Echopakket alsnog boeken? Dan wordt het bedrag van de eerdere echo(s) verrekend. Neem in dit geval even contact met mij op.

De 13- en 20 wekenecho worden eenmaal per zwangerschap vergoed. Als je deze echo’s al elders hebt laten doen, kun je alsnog gebruik maken van dit echopakket, waarbij er extra kosten in rekening worden gebracht voor de medische echo’s.