Pretecho’s

Voor het maken van een pretecho ben je bij echopraktijk Vita Bella in Nijmegen aan het juiste adres. Bekijk hieronder de mogelijkheden en maak direct een afspraak.  

Spreekuren zijn wisselend overdag, in de avond en op de zaterdag.

Uiteraard zijn, naast de partner, ook familie en vrienden welkom om mee te komen.

Quick-check

Veel vrouwen voelen zich onzeker over het verloop van de zwangerschap. Om jouw onzekerheid wat weg te kunnen nemen is laagdrempelig een quick check optie mogelijk. 

Het advies is om vanaf 6 weken zwangerschap te komen. Eerder mag altijd, maar de kans bestaat dat een kloppend hartje nog niet (goed) zichtbaar is. 

Tijdens deze echo worden geen uitspraken gedaan over het geslacht. Hiervoor kan een 2D echo gepland worden waarbij er meer tijd vrijgemaakt wordt om goed te kijken of het een meisje of jongen zal zijn. 

2D-echo

Tot ongeveer 16-20 weken voel je je baby nog niet bewegen. Het kan in deze periode fijn zijn om een extra echo te plannen om naar je kindje te kijken en je gerust te laten stellen.

Deze echo kan echter tot 35 weken gedaan worden. Ook heel leuk als bijvoorbeeld toekomstige familieleden eens een keer willen kijken.

Bij deze echo wordt het kindje zo mooi mogelijk in beeld gebracht. We kijken onder andere naar het gezichtje, de wervelkolom en voetjes.

Indien gewenst kijken we ook naar het geslacht; dit kan vanaf 14 weken. 
Voor een gender reveal zijn er bij Vita Bella vanaf eind maart ook producten te koop. Er is dan keuze uit kraskaarten, confetti- en poederkanonnen. Deze kunnen na afloop van de echo gekocht worden. 

*De 2D echo is geen vervanging van de medische echo. Mocht er onverwachts toch iets gezien worden, neemt Vita Bella in overleg met jou contact op met jouw verloskundige.
**Echofoto’s op USB is optioneel mogelijk. Meerprijs €5,- die je contant kunt afrekenen na afloop van de echo. 

3D/4D-echo

”Hoe zou hij of zij er nou toch uit zien?”

Vanaf 26 weken zwangerschap krijgt de baby al wat onderhuids lichaamsvet en begint het er echt uit te zien als een baby.

Tussen 24-29 weken is dan ook het perfecte moment voor een 3/4D echo: de baby wordt wat voller, maar heeft nog voldoende ruimte en vruchtwater om zich heen.

Bij deze echo neem ik ruim de tijd om de baby mooi op de foto te krijgen. 

*Het komt wel eens voor dat de baby zich niet wil laten zien. In dit geval maken we kosteloos een nieuwe afspraak.
**Echofoto’s op USB is optioneel mogelijk. Meerprijs €5,- die je contant kunt afrekenen na afloop van de echo.