Klachtenportaal Zorg

Ben je ergens ontevreden over, of heb je een klacht over de zorg bij Vita Bella? Ik ga graag met jou in gesprek om samen naar een oplossing te zoeken. Wil of kun je de klacht niet bespreekbaar maken met mij, of wens je onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kun je contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waarmee ik samenwerk om onvrede en klachten over mijn zorg te helpen oplossen.

Heb je jouw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden om in behandeling te worden genomen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met jou op om alles compleet te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt. Wil je advies over hoe je kunt omgaan met een situatie waar je ontevreden over bent? Ook dan kun je gerust contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Je start dan nog geen procedure op, maar kunt dan vrijblijvend advies in winnen.

Geef je klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet je niet welke klachtenprocedure voor jou geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg je mee helpen.